Къде си?
Защо те няма,
да ме прегърнеш и
да ме целунеш.
Къде си?
Защо не можеш
да ме гледаш как раста?
Къде си?
Защо ме остави сама?
Седя сега
при своите приятелки-Тъгa и Самота.
Не искам да съм будна,
не искам и да спя.
Будна ли съм страдам
че те нямам,
а заспя ли-сънувам те
и страдам.
Седя сега и разказвам на Тъгa
какво е самота...
А тя по мрачна от ноща,
проронва сълза и се прибира у дома-в моята душа.
Седя сега и разказвам на Самота
какво е тъгa.
А тя не разбира
и все по-надълбоко отива.
Тъгa и Самота
с тях ме остави да страдам сега!
© Инес Все права защищены