"Казват, че дъждът измива всичко, освен любовта..."
В един бурен ден
луната не се появи,
а аз седях в градината
и дъждът беше болка,
която никой досега
не е чувствал или е...
и се чудех, дали да
те попитам изобщо -
Изчезнал ли си от
живота ми, а аз от твоя...
Празна и студена
душа ли съм, вече?
Мина толкова време
от тогава, а дали? -
Когато погледнах
тази тъга от дъга
и не валеше толкова много...
да знаеш, че човека
отсреща те обича, но...
© Тита Все права защищены