Dec 26, 2016, 2:34 AM

Тъга от дъга... 

  Poetry » Love
698 0 6

"Казват, че дъждът измива всичко, освен любовта..."

 

В един бурен ден

луната не се появи,

а аз седях в градината

и дъждът беше болка,

която никой досега

не е чувствал или е...

и се чудех, дали да

те попитам изобщо -

Изчезнал ли си от

живота ми, а аз от твоя...

Празна и студена

душа ли съм, вече?

Мина толкова време

от тогава, а дали? -

Когато погледнах

тази тъга от дъга

и не валеше толкова много...

да знаеш, че човека

отсреща те обича, но...

 

 

 

© Тита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??