12 сент. 2015 г., 22:20

Тъга по обичане 

  Поэзия » Любовная
815 0 7

ТЪГА ПО ОБИЧАНЕ

 

тихо... тихо пристъпвай

към мен

да не събудиш тъгата ми

по онези думи красиви

с които те обличах

да не изплашиш вярата

че все още те искам

да не събудиш очите ми

зад които съм те заключила

докосни ме с мисъл

невинно гола

за да си спомниш

колко съм те обичала

и колко съм била истинска

когато устните ми

са те изричали

в стихове

 

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??