10 сент. 2009 г., 19:47

Тъгата на моето сбогом 

  Поэзия » Любовная
774 0 12

Не заслужавам твоето: "Обичам те!".
Аз дишам грях и горда самота.
И искам невъзможното, магията,
и самодиви тичат ми в кръвта.

Намерих те, смирено коленичих
като в олтар пред твойта доброта,
ала разбрах: не мога да обичам
невинно, детски. Вече съм жена.

2005

© Христина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??