10 июл. 2008 г., 07:36

Тъгата във очите ти се плиска... 

  Поэзия » Другая
1329 0 22

Тъгата във очите ти се плиска

като вълна в самотен бряг.

На дъното им спомените скрил си,

навярно - съдбоносен знак...

Да знаеш как тъгата ти отива

и светиш с ореол красив.

 

Дано все пак една вълна пенлива

да те залее с миг щастлив...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??