10.07.2008 г., 7:36 ч.

Тъгата във очите ти се плиска... 

  Поезия » Друга
1313 0 22

Тъгата във очите ти се плиска

като вълна в самотен бряг.

На дъното им спомените скрил си,

навярно - съдбоносен знак...

Да знаеш как тъгата ти отива

и светиш с ореол красив.

 

Дано все пак една вълна пенлива

да те залее с миг щастлив...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??