Тъгуваш ли, попита ме съдбата...
Тъгуваш ли, попита ме светът.
Защо самотен си във тъмнината?
Защо умислен си, кажи?
Тъгуваш ли и питам те със
чисти чувства...
Тъгуваш ли, защо, кажи!?
Нима самотен си във тъмнината!
Подай ръка, напред върви.
Защо тъгуваш, усмихни се...
Светът e хубав, виж го ти.
Усмихни се в тази нощ красива.
И знай, към по-добро животът ти
върви.
© Ангел Все права защищены