Когато си сама, погледни нагоре.
Виж красотата.
Забрави за нещата,
правещи те нещастна.
Лошият ден ще отмине.
Чакат те светли дни.
Страх те е да не се върне.
Просто бъди Ти.
Засега е цяло,
затова пази го.
Още не е прокървяло,
към себе си го притисни.
© Михаела Виденова Все права защищены
Прилича ми на текст на яка рап песен