31.03.2009 г., 16:23 ч.

Тъжен ден 

  Поезия » Любовна
550 0 1

Когато си сама, погледни нагоре.

Виж красотата.

Забрави за нещата,

правещи те нещастна.

 

Лошият ден ще отмине.

Чакат те светли дни.

Страх те е да не се върне.

Просто бъди Ти.

 

Засега е цяло,

затова пази го.

Още не е прокървяло,

към себе си го притисни.

© Михаела Виденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??