29 янв. 2007 г., 23:06

Tъжен дом 

  Поэзия
916 0 3

  Тъжен дом
 
  Полуоткрехната врата,
  пътека затрупана с есен,
  прозорците са ослепели вече
  и пак врата, която скърца пусто,
  антре и куп обувки прашни.
  После тъмна стая в студено сини цветове,
  на стената снимка на момиче,
  било щастливо някога, но вече - не.
  Празна чаша, цигарен дим,
  угарки в пепелника,
  безумен поглед на момиче
  и това е всичко.

© Цветелина Славеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??