8 апр. 2008 г., 07:51

Тъжна музика 

  Поэзия
1213 0 2

Тъжна музика, тъжни струни,

тъжна песен отнякъде се чува,

ти за последно ме целуна -

отиде си без да се сбогуваш.

 

Тъжна цигулка едва дочувам

от балната зала в нощта,

безспирно и тъжно танцувам

за теб и любовта.

 

Тъжно свири цигуларят

за нашата отминала любов,

сърцето ми за теб изгаря,

нима не чуваш моя зов?

© Богдана Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??