23 июл. 2010 г., 14:29

Тъжната неделя 

  Поэзия » Любовная
542 0 10

В далечен град!... Като че ли не можеш
да се качиш на влака след вечеря,
да влезеш в моя дом и невъзможна
да се окаже Тъжната неделя!

Не можеш ли да метнеш във багажа
една целувка и една усмивка!
Не си носи пуловери и джинси!
Ще сме сами, а няма да настинеш!

Когато понеделник ни събуди,
прегърнати в леглото, само двама,
ще мислим как на другите да кажем,
че в следващите месеци ни няма!

 

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??