Тъжно утро
Вечер, обляна в сълзи.
Душа – разбити мечти.
Душа в мъка давеща,
Любов, бавно гаснеща.
Мисъл – жестока, поразяваща..
Дума – тежка, наскърбяваща..
Сърце – разбито, наранено..
Утро – тъжно и студено.
Сам.. Самотник.. Самота..
Сред хора аз съм пак сама..
Студ, вятър.. ветровито,
Ангел с крила разбити..
Вечер - тъмна и студена,
Душа – разбита и сломена..
Спомен – тъжен и забравен..
Стон в мрака пак сподавен.
© Донна Илиева Все права защищены