Feb 26, 2015, 6:42 PM

Тъжно утро 

  Poetry » Other
764 0 2

 Тъжно утро

 

Вечер, обляна в сълзи.

Душа – разбити мечти.

Душа в мъка давеща,

Любов, бавно гаснеща.

 

Мисъл – жестока, поразяваща..

Дума – тежка, наскърбяваща..

Сърце – разбито, наранено..

Утро – тъжно и студено.

 

Сам.. Самотник.. Самота..

Сред хора аз съм пак сама..

Студ, вятър.. ветровито,

Ангел с крила разбити..

 

Вечер - тъмна и студена,

Душа – разбита и сломена..

Спомен – тъжен и забравен..

Стон в мрака пак сподавен.

© Донна Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??