5 мар. 2016 г., 20:03

тъжно влюбена 

  Поэзия » Любовная
458 0 2

На Ф.

 

Не можем ли да се приемем

каквито сме, без да се питаме?

Така е трудно да намериш

човек, без който да си никой.

Заглеждам се в тълпите. Хиляди

красиви хора ще открия.

Но само ти си ми любим и 

със тебе само е Магия.

Смехът ми като от сапун

балонено за миг се спуква.

И ето, че така тъжа,

че всичко хубаво помръква.

Не знам къде си и защо

не си сега и ти със мен.

И приказка е любовта, 

когато ти разказваш в плен...

Сърцето ми без глас мълчи,

от остра мъка наранено.

И спомен за едни очи

ме пари като късче ледено...

Не искам пищни серенади.

Не искам да ми пишат стихове.

До тебе пее тишината

и казва всичко... всичко... всичко...

 

 

 

 

© Тайна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??