26 мая 2009 г., 20:21

Тъмна мечта 

  Поэзия » Любовная
532 0 5

Тъмна мечта

                          "Никога не си липсвал така необратимо-

                                         и в сънищата даже си неуловим..."

 

Ах, колко е тъжно и колко боли

да те няма, когато си нужен;

и как тежко сърцето крещи,

но явно гласът му по пътя се губи...

 

В тъмната нощ е празно без теб -

далеч си, а така близо те искам,

да дойдеш ти тихо и нежно до мен,

да ме целунеш с онази усмивка...

 

Тъмно е и съм съвсем сама,

за тебе мисля - само теб желая:

усещам твоята до моята ръка

и пак сама мечтая ли, мечтая...

© Теди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??