Тъмна мечта
"Никога не си липсвал така необратимо-
и в сънищата даже си неуловим..."
Ах, колко е тъжно и колко боли
да те няма, когато си нужен;
и как тежко сърцето крещи,
но явно гласът му по пътя се губи...
В тъмната нощ е празно без теб -
далеч си, а така близо те искам,
да дойдеш ти тихо и нежно до мен,
да ме целунеш с онази усмивка...
Тъмно е и съм съвсем сама,
за тебе мисля - само теб желая:
усещам твоята до моята ръка
и пак сама мечтая ли, мечтая...
© Теди Todos los derechos reservados