10 сент. 2007 г., 22:31  

Тъмна нощ 

  Поэзия
938 0 2

Нощ незабравима и свещите горят,
вечер трета - с луната аз споделям
и всички, освен мен и тебе - спят.
Поглед от тебе не мога - не отделям!

Утрото след дъжд голям изгрява,
събуждам се в прегръдки уловен,
последната ваканцията си заминава,
но това лято не останах наранен!

Под завивките топло е със теб,
да спиш ми стига да те гледам
и вкусът ти сладък като мед...
ме кара да не спирам, да целувам!


09.09.07 г.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??