13 нояб. 2008 г., 08:18

Търкулнати друми 

  Поэзия » Философская
535 0 18
Изтървани думи
по друми полунощни
са дявол и вещица
лукава усмивка
са мисли изплетени
в щастлива минута
на вечери сини
магийна поезия
ненаучена на ноти
смътна поезия
забулена извечно
сън откъснат
напусто в есен търсен
вятърко брулен
полет измолен
и звездно късче
на капка в око нечие
тъга от старо време
напевно бреме
залезен отблясък
мечти смътни
картини мимолетни
тежки друми
търкулнати...

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??