6 дек. 2020 г., 07:37

Търсене 

  Поэзия
139 0 0

 

Дали ще те срещна?..

И кога ли?.

Аз вече забравих коя съм..

Забравих,..за какво да мечтая..

Забравих какво да обичам,..

Забравих дори какво искам..

За сметка на това,..

познавам на всички нуждите..

Какво искат!..Какво обичат!.

Какво, кога и по колко!..

Абсолютен експерт съм!..

За себе си само,..

Аз вече не зная!..

И сякаш робот съм!.

Във някакъв чужд свят

и в чужд живот Аз живея..

А моят,..е някъде..

Седи и ме чака..

Да се сетя коя съм!..

Да се сетя,..къде и в коя

ментална кутия..зарових мечтите..

и своите желания!.

Докато те чаках,..

докато те търсих..

Забравих изглежда..

дори да живея..

Ако те има..

Ако щастие има..

там някъде и за мен под звездите..

Побързай!..Побързай,.

че времето ни,..то почти изтече..

Valentina Mitova

01/12/2020

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??