9 июн. 2023 г., 19:23

Търсене 

  Поэзия » Любовная
175 0 0

Живея сред звездите

там,  където раждат се мечтите .

Не ме търси сред еднаквите лица, 

не ме търси сред преходната суета.

Аз съм с душа на непокорна птица , 

имам пеперудено тънки крила.

Търси ме сред простите неща- 

в дъгата след дъждовен ден,

в любимия рефрен.

Не ме търси , защото съм ти нужна.

Не ме търси, защото бил си сам.

Търси ме надълбоко,  без да знам.

Намериш ли ме - пази ме като божий храм.

Не ме търси ако се чувстваш победен.

Не ме търси ако от мрачни мисли си пленен.

Търси ме само ако пламък в сърцето си пазиш.

Намериш ли ме - бъди ми вечност, бъди ми сега.

С мен останеш ли- ще си божествена мелодия в моята душа.

С мен останеш ли- ще оставим ние в безкрая следа.

 

© Nikol Ivanova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??