16 мая 2007 г., 14:47

Търсещо. 

  Поэзия
439 0 5
Усмивката не слиза от лицето.
Кървяща болка в пустошта
и клещи, мъчещи се да разрежат
гърдите. Търсещи сърца...
Дали е там?!
А може би съм го дарила
на пътника - случаен минувач.
Или пък в каса съм го
скрила. Трезор. С два ключа.
Пляс!
Единият потъна в тинята
без много шум и суета,
напомнящ бегло минало...
За бъдещето време е!
Сега!

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??