May 16, 2007, 2:47 PM

Търсещо. 

  Poetry
448 0 5
Усмивката не слиза от лицето.
Кървяща болка в пустошта
и клещи, мъчещи се да разрежат
гърдите. Търсещи сърца...
Дали е там?!
А може би съм го дарила
на пътника - случаен минувач.
Или пък в каса съм го
скрила. Трезор. С два ключа.
Пляс!
Единият потъна в тинята
без много шум и суета,
напомнящ бегло минало...
За бъдещето време е!
Сега!

© Шопландия Софийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??