13 мар. 2009 г., 23:22

Търси 

  Поэзия » Другая
645 0 1

Търси се Търси,
тъй като няма палми
и коктейли.
Как да намеря Търси,
след като Намери
е разменна монета
за смътна,
просветляща през вата.
Ако ще пращаш
по следите му
засади
от съблазни,
то дири нощи.
А Търси инак
е с изпръхнали
устни,
които облизва
само след целувка
и няма да се
разциври
за нищо
и никакво.

© Венцеслав Йонков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??