Mar 13, 2009, 11:22 PM

Търси 

  Poetry » Other
644 0 1

Търси се Търси,
тъй като няма палми
и коктейли.
Как да намеря Търси,
след като Намери
е разменна монета
за смътна,
просветляща през вата.
Ако ще пращаш
по следите му
засади
от съблазни,
то дири нощи.
А Търси инак
е с изпръхнали
устни,
които облизва
само след целувка
и няма да се
разциври
за нищо
и никакво.

© Венцеслав Йонков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??