Търся мечта
Нещо свидно умря.
Много обич умря.
Горещото лято
без утеха остана.
Но шарена черга
постла есента.
А снегът ще затрупа
дори пътя към храма.
После пак ще дотича
и пролетта...
Ще бъде наоколо
много магично.
Но питам и търся
една малка мечта.
За мен, с нея всичко
ще бъде различно.
© Виолета Томова Все права защищены