23 янв. 2011 г., 18:46

Търся мен 

  Поэзия » Любовная
758 0 1

Не искам и да знам, че ми харесваш...

просто аз харесвам себе си, когато съм с теб.

Истинска, нежна и ранима,

понякога сурова като зима…

аз съм с теб тук и сега,

каквато съм, когато съм сама

… и имам теб, и няма те...

... и тук съм, и до теб, и не...

сама понякога, понякога ме няма,

но знам, че знаеш, че сме двама

в цялата измама, а ако има и трети...

ти вече се досети…

© Михаела Захариева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Това го четох, четох... и не разбрах защо е публикувано.
Предложения
: ??:??