Не искам и да знам, че ми харесваш...
просто аз харесвам себе си, когато съм с теб.
Истинска, нежна и ранима,
понякога сурова като зима…
аз съм с теб тук и сега,
каквато съм, когато съм сама
… и имам теб, и няма те...
... и тук съм, и до теб, и не...
сама понякога, понякога ме няма,
но знам, че знаеш, че сме двама
в цялата измама, а ако има и трети...
ти вече се досети…
© Михаела Захариева Всички права запазени