31 авг. 2007 г., 00:05

Търся си двойничка! 

  Поэзия
1019 0 8
 

Търся си двойничка!Клонинг дори

Трябва ми спешно-днес,до зори.

Да ме замести тук у дома

Тайна си имам-само една.

Да ме замести-само за ден

Но да е същата тя като мен

Покрай децата да се оправя

И за мъжа ми да не забравя,

Че ми е трудно-ох как да кажа...

Тайната своя аз ще изкажа

А ми е лудо,лудо в сърцето

Чак ще се пръсне от чувства,клетото

И във главата ми буря-цунами

Огън е в мене-клада страстта ми.

Малко е късничко,грешно е зная

Не ме винете,ще се покая...

Искам го!искам го!искам до лудост

Той ми е трепета,тихата радост

Късно е вече-знам ще боли

Рана от обич ще сътвори

И ще се лутам от ада в рая

И ще се мразя,но го желая

Трън е в душата ми...

Разуме ,спри да настояваш

Сърцето има доводи,които ти не познаваш.

Търся си двойничка-за ден или два

После свободна е-аз пак сама...

© НН Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??