Търся си двойничка!Клонинг дори
Трябва ми спешно-днес,до зори.
Да ме замести тук у дома
Тайна си имам-само една.
Да ме замести-само за ден
Но да е същата тя като мен
Покрай децата да се оправя
И за мъжа ми да не забравя,
Че ми е трудно-ох как да кажа...
Тайната своя аз ще изкажа
А ми е лудо,лудо в сърцето
Чак ще се пръсне от чувства,клетото
И във главата ми буря-цунами
Огън е в мене-клада страстта ми.
Малко е късничко,грешно е зная
Не ме винете,ще се покая...
Искам го!искам го!искам до лудост
Той ми е трепета,тихата радост
Късно е вече-знам ще боли
Рана от обич ще сътвори
И ще се лутам от ада в рая
И ще се мразя,но го желая
Трън е в душата ми...
Разуме ,спри да настояваш
Сърцето има доводи,които ти не познаваш.
Търся си двойничка-за ден или два
После свободна е-аз пак сама...
© НН Тодорова All rights reserved.
...болки и страсти едни ...