И всеки път, когато съм ранена,
и всеки път, когато ме боли,
аз взирам се и търся сред звездите
усмивката на твоите очи.
Те, татко, непрестанно греят в мене.
Те озаряват моя прашен друм,
когато съм нещастна и сломена
те вливат сила в моя тъжен ден.
© Анна Дюлгерова Все права защищены