25.11.2008 г., 17:39 ч.

Търся сред звездите усмивката на твоите очи 

  Поезия » Друга
1506 0 25

И всеки път, когато съм ранена,

и всеки път, когато ме боли,

аз взирам се и търся сред звездите

усмивката на твоите очи.

 

 

 

 

Те, татко, непрестанно греят в мене.

Те озаряват моя прашен друм,

когато съм нещастна и сломена

те вливат сила в моя тъжен ден.

 

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??