Търся те отдавна...
Очите ми се изсушиха
от слънцето -
къдрокосо и огнено.
Ръцете ми се умориха
от преражданията
на есенни цветя.
Миглите ми са прашни,
подминати от всички
райски дъждове.
Отдавна...
Преди още да си построя
усмивките.
Търся те все още...
© Даяна Иванова Все права защищены