May 5, 2009, 4:32 PM

Търся те отдавна... 

  Poetry » Love
862 0 10

Търся те отдавна...

Очите ми се изсушиха

от слънцето -

къдрокосо и огнено.

Ръцете ми се умориха

от преражданията

на есенни цветя.

Миглите ми са прашни,

подминати от всички

райски дъждове.

Отдавна...

Преди още да си построя

усмивките.

Търся те все още...

© Даяна Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??