28 янв. 2018 г., 20:38

У д а в н и к ъ т 

  Поэзия
437 0 2

 Усмивка казваш - как да я намеря,

когато тя е вънка и от мене?!!

Дъга ли търсиш - тя е в блато скрита -

не мога да я видя нощем, денем...

 

 И няма тук игра на мощ или на немощ,

когато е щафета за предаване...

Не ми  подавай ти ръка за помощ -

аз само искам да помахам на прощаване!

© Момчил Манов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??