Усмивка казваш - как да я намеря,
когато тя е вънка и от мене?!!
Дъга ли търсиш - тя е в блато скрита -
не мога да я видя нощем, денем...
И няма тук игра на мощ или на немощ,
когато е щафета за предаване...
Не ми подавай ти ръка за помощ -
аз само искам да помахам на прощаване!
© Момчил Манов All rights reserved.