10 апр. 2019 г., 14:24

"У дома!" 

  Поэзия » Любовная
262 0 0

Вземи онези мънички усмивки

от мислите преплетени във нас.

Вземи и с тях се винаги ти връщай -

аз бих те чакал с всеки минал час.

 

Вземи със теб и погледа очакващ

за щастие, за мир и доброта,

а аз на прага тихо ще се моля

ангел свят да бди над теб сега.

 

Вземи със теб и всеки мой уют

със всяко вдъхновение от музите

и връщай се ти - инак у дома

ще бъде с тебе някъде там другаде.

© Стоян Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??