10 июн. 2009 г., 21:41

У нас се крие бог 

  Поэзия
575 0 3

Омразата стоманена

куршум изплюва,

ето я съдбата променена,

един живот колко струва?!


От обичта на двама

един се ражда,

а омразата на други

цял свят разяжда.


Напоен с бензинна пара,

светът заспива задушен,

всеки сърба своята попара

и умира съкрушен!


Това ме мъчи и трови,

свободен съм роден, ала в окови,

роб на свят жесток,

роб с надежда,

че у нас се крие бог.

А кой ли го поглежда?!

 

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??