24 мая 2006 г., 21:13

У наше село... 

  Поэзия
634 0 3
Нема мАже в наше село
от not a trace of it, до йок...
Женурята кат' газели,
а се веснеш - си в амок.
Сутрин рано по мегданя,
фусти кръшни размотават.
В оремага ощ' от лани
вечер маж не е минавал.
Окупирали са сичко
тези пусти женуря,
а па Чичкото Паричко
нейде в дън земя се з'вря.
Нема радост, мъка, мъка...
Сал с домашно у мазето,
скришом, свити до чакръка
и залостили с резето.

Мамка му и демокрация
измислена от психопат.
Спасов ден*, еманципация,
нашенски матриaрхат.

От народната мисъл - "Те ти булка Спасов ден"

© Хухавел Кайлъшки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??