Най ме е болял,
като ме обича.
Все се случва това,
когато ме няма.
Мойта липсва редовно
с други прегръща.
Така ме убива
достатъчно бавно.
Звездите им пали,
треви им постила.
А на мен ми подхвърля
само въглени черни...
Когато ме няма,
той така ме обича.
Имам си само
рани от него.
Но ,когато съм тук...
Ах,когато съм тук.
В миг съдира лисичата
кожа от мене...
И се случва наистина,
или просто напук...
По-бързо убива ме,
когато съм тук.
© ТтТт Все права защищены