Jan 17, 2015, 7:01 PM

Убийствена липса 

  Poetry » Love
492 0 0

Най ме е болял,

като ме обича.

Все се случва това,

когато ме няма.

Мойта липсва редовно

с други прегръща.

Така ме убива 

достатъчно бавно.

Звездите им пали,

треви им постила.

А на мен ми подхвърля

само въглени черни...

Когато ме няма,

той така ме обича.

Имам си само 

рани от него.

Но ,когато съм тук...

Ах,когато съм тук.

В миг съдира лисичата

кожа от мене...

И се случва наистина,

или просто напук...

По-бързо убива ме,

когато съм тук.

© ТтТт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??