9 июн. 2017 г., 13:23

Убийство!!! 

  Поэзия
777 0 2

УБИЙСТВО!!!

 

Зов за помощ, нечий глас умолява...
Близо съм, дистанцията се стопява...
Отчаяни молитви нарушават тишината...
Силен гръм в далечината...
 

Светлини бавно се отдалечават...
Труп зад себе си остават...
Мъж безжизнен, живот спрял...
С куршум между очите, така бе умрял...
 

Било е отредено, така да се получи...
По този начин, един живот да приключи...
Навътре, дълбоко в гората...
Хищници обикалят в тъмнината...
 

Вече съм пред старата камина...
По-далеч от грозната, кървава картина...
Отпаднал, изнемощял, искам да потъна в сън...
Капки дъжд по прозорците отвън...
Тази нощ нямам апетит...
Предпочитам да остана скрит...
 

© Евгени Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да... Злото и неговите слуги не спят! Господ да ни пази, а ние да внимаваме! Поздрави, Евгени!
  • Разбираемо е, че не си имал апетит.
Предложения
: ??:??