Учителка
Имаше една доста далечна земя, в нея
Живееше една доста добра госпожа.
Вие бяхте неотлъчно до нас.
И всеки час ни показвахте добре с сърце ,но
Това едва ли някой друг ще го разбера.
Вие ни научихте добре .
Вие и ни обичахте добре.
С вас мигове тъй прекрасни изживяхме,но ето че звънеца
последно сбогом бие.
О госпожо любима знайте ,че на свата и нас ни има.
© Диляна Мързъкова Все права защищены