3.09.2021 г., 14:18 ч.

Учителка 

  Поезия » Оди и поеми
516 0 1

Учителка

Имаше една доста далечна земя, в нея

Живееше една доста добра госпожа.

Вие бяхте неотлъчно до нас.

И всеки час ни показвахте добре с сърце ,но

Това едва ли някой друг ще го разбера.

 

Вие ни научихте добре .

Вие и ни обичахте добре.

С  вас мигове  тъй прекрасни изживяхме,но ето че звънеца

 последно сбогом  бие.

О госпожо любима знайте ,че на свата и нас ни има.

 

© Диляна Мързъкова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Учителко, целувам ти ръка! »

17 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??