Угаснали чувства
Аз обичах те много,
когато беше ти до мен,
сърцето лудо ми туптеше,
нямаше миг със тебе, в който
хубаво да не ми беше.
Казваше ми в очите - обичам те,
а в същото време с друго момче излизаше.
Започна с чувствата ми да се подиграваш,
но не можеше любовта ми да убиеш.
Беше най-хубавото в живота ми
и много пъти казвах ти го във очите.
Молех ти се да излезем,
а ти ми казваше - за тебе нямам време.
Отряза ме тъй гадно
и разби ме ти буквално.
Сега се сещаш ти за мен,
а мина толкова време,
искаш пак да бъдем заедно,
но можеш ли чувствата
угаснали да върнеш във душата ми (сърцето ми)?
© Лъчо Няма значение Все права защищены
Не се остявай да си играят с чувствата ти!!!
Поздрав!