27.11.2007 г., 8:06 ч.

Угаснали чувства 

  Поезия » Любовна
899 0 3

Угаснали чувства

 

Аз обичах те много,
когато беше ти до мен,
сърцето лудо ми туптеше,
нямаше миг със тебе, в който
хубаво да не ми беше.

 

Казваше ми в очите - обичам те,
а в същото време с друго момче излизаше.
Започна с чувствата ми да се подиграваш,
но не можеше любовта ми да убиеш.

 

Беше най-хубавото в живота ми
и много пъти казвах ти го във очите.
Молех ти се да излезем,
а ти ми казваше - за тебе нямам време.

 

Отряза ме тъй гадно
и разби ме ти буквално.

 

Сега се сещаш ти за мен,
а мина толкова време,
искаш пак да бъдем заедно,
но можеш ли чувствата
угаснали да върнеш във душата ми (сърцето ми)?
 

 

© Лъчо Няма значение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много хубав стих!
    Не се остявай да си играят с чувствата ти!!!
    Поздрав!
  • Лъчо, живота продължава и като утихне болката пак става хубаво.
    Поздрави.
  • За съжаление всичко се връща.Като бумеранг.Милион пъти съм се убедила в това!Ако нямаш чувства-не си заслужава да се тормозиш!Поздравление!
Предложения
: ??:??