15 июл. 2007 г., 22:43

ухание 

  Поэзия
705 0 13
ухание



може ли да съм
водата
със която се поливаш
може ли да мия
твоите очи
разреши да съм ти
морска шир
в която плискаш
и бързата река
която те облива

не
няма със течението бързо
аз да те задъхвам
във водовъртежи мои
няма да те пожелая

аз искам
обожаемо уханието
неподправено да вдъхна
но само твое
чисто като теб
и безпарфюмно

© Чавдар Кунчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??