“Ухание на захаросан мед,
блаженство, топящо се в устата.
Така омайна си ми,
чак подкосяваш ми краката.
Зърна ли те, даже да е миг,
сърцето ударно подскача.
Пръска ме емоция коварна,
завъртяла си ми май главата.
Мм, да не те опитам си е лошо,
едвам си сдържам сетивата.
Усмивката ти ми е най-сладка,
погледнеш ли ме за момент-припадам.
Ела, хвани ме за ръката,
върви, върви със мен.
Ухание на захаросан мед,
така омайна за душата!”
Дрънчеше акустичната китира на центъра, а тя с погледи го галеше❤️
© Ана Раунд-Дев Все права защищены