22 июн. 2013 г., 16:16  

Уличката 

  Поэзия » Другая
658 1 0

                                                                             Уличката

 

                                                 
                                                    Малка  градинка с аромат на рози,
                                                    лек вятър, подкова и ключ
                                                    съжителстват кротко в едно,
                                                    символ на щастие, мир и любов.

                                                    Ръцете говорят, очите греят.
                                                    Сърцето топли, краката не спират, вървят.
                                                    Те не се уморяват - бързат за обич.

                                                    Дъждецът вече е спрял да вали,
                                                   лекият вятър е все още във власт.
                                                   Тиха е тази уличка скромна,
                                                   защото тя продължава блажено да спи.

© Даниела Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??